Energie-N zoekt versterking

Stichting Energie-N bestaat momenteel uit 12 vrijwilligers, in leeftijd variërend van 26 tot 70 jaar en man/vrouw. Heb je zelf energiebesparende maatregelen genomen en vind je het leuk om je ervaringen te delen of om je er nog verder in te verdiepen dan ben je welkom om ons team te versterken. Vind je verduurzaming gewoon belangrijk en wil je je inzetten voor communicatie en organisatie ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Energie-N helpt bewoners van Nieuwegein de juiste stappen te zetten bij het besparen van energie en het opwekken van hernieuwbare energie. Wij zijn vrijwilligers, met enthousiasme over, ervaring met en/of enige kennis van isolatie, gebouw installaties en zonnepanelen.

Samen met je Energie-N collega’s en afhankelijk van je eigen wensen en capaciteiten informeer je individuele woning eigenaren over wat er allemaal mogelijk is met hun woningen, organiseer je mede bijeenkomsten over mogelijke maatregelen en financieringsmogelijkheden, sta je op evenementen zodat bewoners van Nieuwegein ons kunnen vinden, draag je bij aan onze website, facebook en nieuwsbrief, help/begeleid je buurt initiatieven.

Wij helpen en beïnvloeden de gemeente Nieuwegein om te komen tot een voortvarende maar voor iedereen betaalbare invulling van de door de gemeente vastgestelde Routekaart Energieneutraal Nieuwegein 2040. Daarom volgen we de dossiers Aardwarmte en Warmtebuffer op de voet.

We zijn vrijwilligers zonder enig commercieel belang en zijn volledig onpartijdig en onafhankelijk. Is je interesse gewekt? Stuur dan een berichtje naar info@energie-n.nl

Help mee aan een duurzame toekomst