Stichting Energie-N

Energie-N is al enkele jaren werkzaam onder de vlag van stichting Samen Duurzaam Nieuwegein. Doordat we flink gegroeid zijn werd het tijd dat Energie-N op eigen benen ging staan. Daarom is op 27 maart 2020 stichting Energie-N opgericht door Paul Triepels (voorzitter), Martien Scheepers (secretaris)en Dennis Kamperman (penningmeester).

We bedanken stichting Samen Duurzaam Nieuwegein dan ook hartelijk dat ze ons de gelegenheid heeft gegeven om onder haar vlag “volwassen” te worden. We verheugen ons op de verdere samenwerking met Samen Duurzaam Nieuwegein.

In de stichtingsacte staat de doelstelling van Stichting Energie-N als volgt omschreven :  “ingezetenen van de gemeente Nieuwegein helpen de juiste stappen te zetten bij het verduurzamen van de gebouwde omgeving in de gemeente Nieuwegein (besparen van energie en het opwekken van hernieuwbare energie), teneinde het transitieproces naar een klimaat neutrale gemeente zo efficiënt en voor de ingezetenen zo prettig mogelijk te laten verlopen”.