Energie-N doet mee aan de Nieuwegeinse Warmte Weken

In de weken van 28 september tot 16 oktober organiseert de gemeente Nieuwegein de Warmte Weken. Tijdens deze weken worden diverse online bijeenkomsten georganiseerd over de verduurzaming van de stadsverwarming (aardwarmte en warmte buffer) en de transitie visie warmte (toekomstige warmte voorziening ter vervanging van aardgas). We gaan uiteindelijk over op duurzame warmte. Maar kunnen we nu zelf al iets doen? Natuurlijk! Alle warmte die we niet nodig hebben, hoeven we ook niet duurzaam op te wekken. Isoleren is dus altijd een goed idee, los van wat we gaan doen in plaats van gas.

Volg tijdens de Warmteweken het Webinar van Energie-N en je weet waar je het beste kunt beginnen met isoleren, wat het kost en hoe je het kunt financieren. Via een chatfunctie kunt u elke vraag stellen die u kunt bedenken. Gewoon via uw computer, tablet of telefoon, dus lekker vanaf de bank. Natuurlijk word je op weg geholpen zodat u mee kunt doen.

Het Webinar wordt samen verzorgd door Energie-N en de gemeente Nieuwegein. Tijdens deze avond gaat het over de verschillende isolatiemogelijkheden, zoals kruipruimte- en vloerisolatie, dakisolatie, isolerend glas en meer. Ook de financiering komt aan bod zoals bijvoorbeeld mogelijke subsidies of een duurzaamheids- of verzilverlening. En nog beter: samen aan de slag. Via een collectieve inkoopactie of gewoon: samen met de buren. Dan kun je het werk verdelen, samen onderhandelen met leveranciers en misschien wel met de hele straat aan de slag om de buurt duurzamer te maken. Energie-N en de gemeente helpen u er graag bij.

Een comfortabel, waardevast en duurzaam huis dat klaar is voor de toekomst? U maakt een vliegende start met het Webinar van Energie-N op donderdagavond 1 of woensdagavond 14 oktober. Aan het eind van de avond heeft u alle info om meteen aan de slag te gaan. Opgeven kan via www.ikbennieuwegein.nl/warmteweken.