Zonnepanelen Nieuwegein

Bijeenkomst Collectieve inkoopregeling zonnepanelen

Wil je ook graag profiteren van zonne-energie, maar weet je niet waar te beginnen? Goed nieuws! Energie-N heeft een collectieve inkoopregeling voor zonnepanelen weten te realiseren. Deze geldt tot en met 15 juni 2024. Op maandag 29 april wordt in Buurtplein Zuid (Ratelaar 37) van 20.00 – 21.30 uur een bijeenkomst georganiseerd om je te informeren over deze collectieve inkoopregeling waar ook de leverancier, waar de afspraken mee gemaakt zijn, bij aanwezig is. Aanmelden kan via: zonnepanelen@energie-n.nl.

Omdat de keuze reuze is in het land van de zonnepanelen, de prijzen kunnen variëren en er ook steeds meer leveranciers op de markt komen, zijn enkele leden van Energie-N gaan onderzoeken of het allemaal niet efficiënter kan. Hieruit is de collectieve inkoopregeling zonnepanelen ontstaan. Door deze collectieve inkoopregeling en de verlenging van de salderingsregeling verdienen de zonnepanelen zich snel terug.

Voorbeeld:

Bij een ligging op het zuiden/ zuidwesten en dakhelling ca 45 graden en schaduwvrij is de verwachte opbrengst 3300 kWh per jaar. Dit betekent bij een stroomtarief van € 0,35 een opbrengst van € 1.155,= per jaar bij de huidige salderingsregeling.

Samenwerking Volt4U Zonnepanelen

Na gesproken te hebben met verschillende leveranciers is de keuze gevallen op Volt4U Zonnepanelen. Deze leverancier werkt met hoogwaardige materialen, geeft uitstekende garanties op het materiaal en de installatie, heeft een gunstige prijs, werkt met eigen installateurs die allen de juiste kwalificaties hebben, heeft transparantie afspraken en komt bij je thuis om te onderzoeken wat er het beste bij jou en de woning past.

Keuze uit twee opties

Om een groot aantal bewoners in staat te stellen om zonnepanelen te kopen, is er samen met de leverancier besloten dat er een keuze gemaakt kan worden uit twee verschillende standaard uitvoeringen. Beide opties zijn gebaseerd op de installaties van acht zonnepanelen op een schuin dak.

Via deze inkoopregeling is ook het mogelijk maatwerk zonnesystemen te kopen, volledig aangepast aan jouw woning.

Technische specificaties

Afhankelijk van de ligging van het dak en eventueel schaduw door een schoorsteen en/of bomen wordt door Volt4U Zonnepanelen bepaald of een systeem met centrale omvormer of een systeem met micro-omvormers de voorkeur heeft.

Optie 1 (met een centrale omvormer):

 •  8 x panelen Full Black monokristal 430wp.
 • 1 x Sungrow SG3.0 RS string converter
 • montage systeem Blubase schuin dak + bekabeling
 • complete installatie inclusief elektrotechniek en online applicatie
 • Totaalprijs:  € 3.150 excl. BTW, zie de voorwaarden.

Optie 2 (micro-omvormers):

 • 8 x panelen Full Black monokristal 430wp.
 • 8 x Enphase micro-omvormers
 • montage systeem Blubase schuin dak + bekabeling
 • complete installatie inclusief elektrotechniek en online applicatie
 • Totaalprijs: € 4.099,= excl. BTW, zie de voorwaarden.

Voorwaarden

 • Ook in 2024 is het btw-tarief op zonnepanelen en de installatie 0% voor particulieren.
 • Genoemde prijzen zijn indicatief. Na een bezoek van Volt4U Zonnepanelen bij jou thuis ontvang je een definitieve vrijblijvende offerte.
 • Bij de twee voorbeeld aanbiedingen is er van uitgegaan dat de groepenkast niet hoeft te worden aangepast. Dit is de meeste gevallen niet nodig.
 • Kabel tracés worden in overleg bepaald.
 • Andere aantallen, type zonnepanelen en omvormer tegen meerprijs. De leveringsmogelijkheden kunnen afwijken van de gegeven voorbeelden.
 • De collectieve inkoopregeling is mogelijk vanaf nu tot en met 15 juni 2024.

Informatiebijeenkomst

Wil je meer hierover weten? Kom naar de informatiebijeenkomst georganiseerd door Energie-N op maandagavond 29 april. De vrijwilligers van Energie-N en Volt4U Zonnepanelen geven een presentatie, tussendoor en daarna is er ruimte om de vragen te stellen.

Graag aanmelden via: zonnepanelen@energie-n.nl.

Waar: Buurtplein Zuid, Ratelaar 37 te Nieuwegein
Inloop: vanaf 19.30 uur
Start: 20.00 uur
Einde: 21.30 uur

Direct aanmelden voor de inkoopregeling

Wil jij je direct aanmelden voor deze collectieve inkoopregeling, dan kan dit via deze link: https://volt4u.nl/energie-n/

Na het aanmelden:

 • Binnen een week, na de aanmelding, neemt Volt4U contact op voor het maken van een afspraak. Na het bezoek ontvang je zo spoedig mogelijk een offerte.

Houdt er rekening mee dat er 2 – 3 maanden kan zitten tussen de acceptatie van de offerte en de levertijd/installatie van de panelen.