Verduurzamen koopwoningen Rijtuigenbuurt

Mitros heeft in de Rijtuigenbuurt groot onderhoud uitgevoerd aan een deel van haar huurwoningen. Met de uitgevoerde maatregelen heeft Mitros deze woningen verduurzaamd en wordt veel energie bespaard.

Een aantal buurtbewoners heeft bij Mitros of haar aannemer heeft aangegeven dat zij interesse hadden in één of meer van de uitgevoerde maatregelen voor hun eigen woning. Deze aannemer heeft echter aangegeven dit toch niet verder op te pakken.
De gemeente en Energie-N willen hier nu alsnog samen vervolg aan geven. Het verduurzamen van koopwoningen zou immers naadloos aansluiten bij de plannen voor het verbeteren van de openbare ruimte die nu door bewoners en gemeente worden uitgewerkt (project Betere Buurten). Bovendien geeft het invulling aan de ambities van de gemeente om samen te werken aan een Energieneutrale stad.

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.