Met Energie-N op de Rabo Thuismarkt gestaan

Leuke gesprekken gehad met bezoekers die zich waren aan het oriënteren op aankoop of verbouw van een woning. We hebben het belang van de Energie prestatie van een woning bij een aankoop beslissing onder de aandacht kunnen brengen. Voor al ons informatie materiaal klik hier.

Hierboven het plaatje dat de meeste aandacht trok. Waar een nieuwe keuken of badkamer alleen bijdraagt aan het comfort, draagt isolatie daarnaast bij aan het verlagen van de maandelijkse woonlasten en het verhogen van de verkoopwaarde van de woning.

Een aantal mensen heeft zich op onze site aangemeld om geïnformeerd  te worden over onze activiteiten en een enkeling ook om zijn eigen ervaringen met ons te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.