Energiegesprek

Warmte foto’s van je woning kunnen we voorlopig niet meer maken. Dat kan alleen in het stookseizoen. Daarom voert energie-N nu alleen energiegesprekken. Vanwege de Corona richtlijnen worden deze gesprekken vooralsnog niet ingepland. Uiteraard zijn aanmeldingen welkom.

Bij een energiegesprek kijkt een enthousiaste energieambassadeur samen met jou wat de mogelijkheden zijn om energie te besparen bij jouw woning. Het gesprek bouwen we op vanuit de wijze waarop de woning oorspronkelijk is gebouwd. Wat is er vanuit deze situatie allemaal mogelijk, wat heb je al gedaan en wat kan je nog doen. Wij maken over de woning een rapportage.

Voor het energiegesprek nemen we ca 1,5 uur de tijd zodat we er twee op een avond kunnen doen. Het is leuker en efficiënter als je bij het energie gesprek 2 of meer buren uitnodigt. We kunnen er dan wat ruimer de tijd voor nemen en kan je daarna meteen met je buren tot realisatie over gaan. Bij  grote drukte met aanmeldingen geven we de collectieve aanvragen voorrang.

lees meer