Succes warmte scans krijgt vervolg

De energieambassadeurs van Energie-N hebben het afgelopen stookseizoen 54 woningen bezocht voor een warmte scan. Hieronder waren 4 woongebouwen met een Vereniging van Eigenaren. Zo’n bezoek bestaat uit een energiegesprek en het, met de bewoner, maken van een aantal warmte foto’s. In het energiegesprek worden de mogelijkheden voor energiebesparing van de woning besproken. De foto’s bevestigen steeds het beeld en maken koude bruggen zichtbaar. De bewoner ontvangt na afloop een rapportage met de mogelijkheden tot energiebesparing en de foto’s. Eind februari heeft het weer door warmte en regen een abrupt einde gemaakt aan het “warmte scan” seizoen.

We vinden het jammer om te wachten tot het volgende stookseizoen. Daarom willen we in de zomer gewoon doorgaan met de energie gesprekken (zonder warmte foto). Wil je meer inzicht in de verduurzamingsmogelijkheden van je woning vraag dan een energiegesprek aan. Je doet dit middels een mailtje naar info@energie-n.nl met je naam, adres en telefoonnummer onder vermelding van “energiegesprek”. Meer informatie over het energiegesprek vind je op https://energie-n.nl/onze-activiteiten/energie-gesprek-warmtefoto/