Presentatie energie besparende maatregelen voor woningen in de Rijtuigenbuurt Batau-Zuid

Donderdag 17 mei heeft Energie-N de resultaten van het onderzoek naar energie besparende maatregelen bij de woningen in de Rijtuigenbuurt gepresenteerd. De presentatie is bijgewoond door 16 buurtbewoners. Deze hebben enthousiast gereageerd op de inhoud van de presentatie.

De presentatie kunt u bekijken, hij is er in twee versies, een in kleur (als je die naar de printer stuurt is je inkt op) en een zwart wit.

Als je belangstelling hebt voor een van de  maatregelen kan je het ingevulde belangstellingsformulier (als scan of foto) toesturen aan info@energie-n.nl.

Op basis van de voor 1 juli 2018 ontvangen belangstellingsformulieren gaan we bepalen hoe we verder gaan. Natuurlijk hebben we ook enkele mensen nodig voor de ‘Werkgroep”. In plaats van dat je zelf gaat uitzoeken hoe je een maatregel gaat invullen doen we het samen. Dat is veel leuker.

Het laatste nieuws zetten we ook op onze website: https://energie-n.nl/onze-activiteiten/verduurzamen-koopwoningen-rijtuigenbuurt/

Het buurtinitiatief slaagt pas echt als zo veel mogelijk mensen mee doen. Dus praat er over met de buren en je vrienden!