Inkoop kruipruimte isolatie

Energie-N helpt twee werkgroepen van bewoners in de Vogelbuurt en de Rijtuigenbuurt met het verduurzamen van hun woningen.

Beide werkgroepen zijn druk bezig geweest met het onderzoeken van de mogelijkheden voor kruipruimte isolatie. Dit heeft geleid tot offertes van een isolatiebedrijven, met twee opties. Een voor vloerisolatie en een voor bodemisolatie.

Behalve voor de betrokken buurten kunnen deze aanbiedingen door alle bewoners van Nieuwegein gebruikt worden. Bij snel handelen kan mogelijk dit stookseizoen al van de isolatie geprofiteerd worden.

Hier kan u een presentatie downloaden die bij de buurtbijeenkomsten is gebruikt. Hierin wordt nader ingaan op de isolatiemogelijkheden van de kruipruimte en op de ontvangen aanbiedingen die de werkgroepen zowel financieel als inhoudelijk als beste hebben geselecteerd. Op basis van deze presentatie kan u de keuze maken tussen bodemisolatie of vloerisolatie. Als u hulp nodig heeft bij deze keuze dan kan u mailen naar info@energie-n.nl onder vermelding van uw telefoonnummer. Dan kunnen de mensen van Energie-N contact met u opnemen.

Wil u gebruikmaken van de regeling dan kan u uw naam, adres, telefoonnummer en isolatiekeuze mailen naar info@energie-n.nl.