Heel Nieuwegein aan de kruipruimte isolatie

Energie-N helpt twee werkgroepen van bewoners in de Vogelbuurt en de Rijtuigenbuurt met het verduurzamen van hun woningen.

Beide werkgroepen zijn druk bezig geweest met het onderzoeken van de mogelijkheden voor kruipruimte isolatie. Dit heeft geleid tot offertes van een isolatiebedrijven, met twee opties. Behalve voor de betrokken buurten kunnen deze aanbiedingen door veel meer bewoners van Nieuwegein gebruikt worden. Omdat bij nu snel handelen mogelijk dit stookseizoen al van de isolatie geprofiteerd kan worden willen we deze resultaten zo snel mogelijk presenteren. Daarom wordt op DONDERDAG 6 december om 19.30 uur een informatieve bijeenkomst gehouden in Wijkcentrum Doorslag, Parelduiker 13, Nieuwegein.

Hier zullen we nader ingaan op de isolatiemogelijkheden van de kruipruimte en op de ontvangen aanbiedingen voor bodemisolatie en vloerisolatie die de werkgroepen zowel financieel als inhoudelijk als beste hebben geselecteerd. Kom dus vooral naar het Wijkcentrum Doorslag om te worden bijgepraat.

Voor meer informatie https://energie-n.nl/onze-activiteiten/inkoop-kruipruimte-isolatie/